XIP_7283-2Ja sam Davorka Jurić, dizajnerica interijera

Vlasnica sam tvrtke Giorgini d.o.o. u sklopu koje obavljam ovaj zanimljiv i kreativan posao.
Živim u Pazinu, a vrlo često osim u uredu, radim zajedno s vama, na terenu. Pokrivam područje cijele Istre, a po potrebi i druge regije. U nekim slučajevima, moguće je da ću vam svoje usluge pružiti „virtualno“.

Dizajnom interijera bavim se od 2006. godine, dok sam ranije uređivala nekoliko svojih stambenih i poslovnih prostora.
Projekte crtam ručno u akvarel tehnici, jer tako najbolje uspijevam pretočiti svoje emocije u ideje za vaš „novi“ prostor.

Od 2012. godine bavim se Home Staging-om. Namijenjen je prodavateljima nekretnina.

2013. godine postala sam suradnica Kluba Iznajmljivača, na području savjetovanja za uređenje interijera u privatnom smještaju.

2014. godine završavam školu Feng shui-a te sam time postala savjetnica za uređenje stambenih i poslovnih prostora po principima FENG SHUI metode.

2018. nastaje Creativando brend tvrtke Giorgini usmjeren je prema ekološkom pristupu, novim načinima uređenja interijera, njegovanju ručnog rada , stvaranju kreativnih i unikatnih rješenja za interijere.

Također, često sudjelujem na raznoraznim edukativnim događanjima kao predavačica na razne teme vezane uz uređenje interijera.
Za početak, neke od realiziranih projekata, kao i neke od onih koji su još u tijeku, možete pogledati u http://giorgini.hr/galerija/.
Ono najbitnije, što vam mogu obećati, je to da ću vam od početka pa sve do kraja projekta biti na raspolaganju, te da ću dati sve od sebe kako bi zajedničkim snagama ostvarili vaše želje i uspješno realizirali projekt.

Filozofija i pristup

Postoji ljepota u svakom ljudskom biću, ponekad je to prirodna i vidljiva ljepota dok se ponekad moramo potruditi da pronađemo svoju osobnu ljepotu.

Istu filozofiju možemo primijeniti i u interijerima jer svaki prostor može imati „dušu“ jer svaki prostor u sebi nosi određene zapise… Kada boravimo u interijerima koji su pažljivo osmišljeni, osjećamo sklad i njihovu osobnu ljepotu.

Dizajn interijera

O dizajnu i mi dizajneri tijekom karijere svakodnevno učimo radom:

  • na različitim projektima,
  • s različitim klijentima,
  • s majstorima svih struka koje selektiramo, angažiramo i preporučujemo.

Učimo o tradicionalnim i novim stilovima, materijalima, tehnologijama…

Trudimo se da svoje želje vidite našim očima: funkcionalne, oplemenjene, vizualno kompaktne, nadograđene idejama, materijalima, umjetninama ili restauriranim davno zaboravljenim i odbačenim predmetima…

Svaki od nas je individua za sebe, stoga je veoma bitan onaj prvi trenutak našeg razgovora, kada se događa takozvani “klik” između vas kao klijenta i mene kao dizajnera, jer nakon toga, kao dizajnerica vašeg stambenog ili poslovnog prostora, tijekom provedbe projekta na neko vrijeme postajem dio vašeg života.

Međusobno povjerenje, razumijevanje i otvorena komunikacija ključ su ka uspješnoj realizaciji projekata. Komentare klijenata možete pronaći  na http://

"Uspjeh nije povezan s onime što u životu dobijete ili postignete za 
sebe, već s onime što činite za druge." (Danny Thomas)